Dekan Universiti Zalim

ditaip oleh Hani El Zahra at 12:51 PG
 

Sedang syok check my facebook, I suddenly came across this on one of the animal lover community pages...


Dear all animal lovers..
Minta bantu sebarkan..tempat hubby saya berkerja telah keluar notis untuk letakkan these two poor cats to sleep..These 2 cats tak bersalah pun tapi disebabkan dekan kat kampus ni tak suka kucing jadi notis telah dikeluarkan..Buat sementara waktu esok we all akan bawa balik rumah..tapi tak boleh nak jaga sebab ada kucing jalanan yang sedang dikuarantin sedang dijaga..lagipun these 2 cats tak boleh dipisahkan..sebab too close to each other..Minta bantu sebarkan!! Thanks.

Lokasi: U** kampus KL
Jantina: both jantan
Kondisi: sihat

One of the commenters tu cakap it is in UTM kampus KL & she used to take care of these poor cats when she was once a student there. Mesti sedih :'(

I just want to say these 4 words... "Dekan Tu Sakit Otak".  

Sia-sia ada pangkat & ada harta. Tapi dengan kucing pun nak sakit hati. Padahal kucing tu apa pun tak ada. Cuma nak tumpang hidup saja. Kucing tu juga makhluk ALLAH SWT & merupakan haiwan kesayangan Rasulullah SAW & baginda melaknat mereka yang membunuh haiwan untuk dipersia terutama sekali kucing.

Rasanya lebih baik dekan tu saja yang sepatutnya di put to sleep kan.

There's no use that you become a dean in a university but obviously you don't have any brain, not even a heart. Such a pervert! You better donate your brain to the cow because the cow knows better how to use it.

I wonder who is this heartless human being & I'd love to see his/her troll face too & ask my furry friends to pee on his/her face.

***Update: Alhamdulillah, meow-meow tu dah ada adopter. Tengok sini. Thank you so much kepada semua yang membantu. May ALLAH bless all of you. Amin.


Klik LIKE atau SHARE jika anda suka entri ini. Please help me to spread the words.

4 000 orang comel komen sini:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

Hani, yana dah tolong awak share..
http://kucingmalaysia.blogspot.com/2012/07/tolong-sebarkan.html


Harap2 ada yang sudi adopt bebudak ni..

Hani El Zahra berkata...

Oh thank you so much Yana <3 Kalau tak silap Hani, diaorg dh berjaya dptkan adopter untuk meow2 ni...Alhamdulillah...But thank you so much for your concern dear <3

m4rilyn berkata...

alhamdulillah. tadi pun share kat wall FB gak

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P berkata...

Takpe, Hani tugas kita sama2 bantu bebudak kekor ni.. Kesian kan nak kena PTS semua.. JKalau dah ada yang ambil mereka , Alhamdulillah

 

Hani El Zahra Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review