Saya Teringin Nak Tengok Burung Terbang Lagi...

ditaip oleh Hani El Zahra at 11:54 PG

"Saya tak minta emas permata. Saya cuma perlukan makanan, air, tempat berteduh & kasih sayang. Saya sebatang kara di dunia ini. Saya tiada ibu & tiada saudara. Saya takut kalau orang-orang yang naik van hijau tu buru saya lagi. Mereka nak bunuh saya & kaum saya! Saya tak nak mati lagi! Saya masih kecil. Saya teringin nak tengok burung terbang lagi. Tolong....tolong saya..."


Uwaaaaaa! Air mata dah macam hujan ni. Please anyone with an angelic heart out there. This puppy needs help. I can't afford anymore here since my house is not that big to accommodate more. Ikutkan hati, memang nak sangat ambil dia tapi saya tak mampu. I already have 17 cats & 1 adult dog (still under medical treatment). Plus my mom selalu kena goosebumps bila anjing datang rapat.

So I really hope masih ada insan berhati mulia yang sudi mengambil puppy ni. He's a good puppy, I can assure you. Please call me for details: 012-300 6082

I live in Nibong Tebal, Seberang Perai Selatan, Penang. Hopefully sesiapa yang agak-agak dekat & boleh ambil puppy ni, please please please do so. May God bless you for your help & concern.



Klik LIKE atau SHARE jika anda suka entri ini. Please help me to spread the words.

4 000 orang comel komen sini:

Nur Syahida Hassan berkata...

omey nya dia. puppy baru nak beso neh :D

Nong Andy berkata...

saya jauh.. di sabah. memang kesian... tapi memang tak dapat nak tolong...

Pinky Aina berkata...

Awak saya aina. Saya pegi smk seri nibong , ESOK khamis kita jumpa di sana. Ataupon awk msj sy. 0179454419

Hani El Zahra berkata...

@ Nur Syahida : haah dia baru nak membesar...kesian dia...

@ Nong Andy : tak apa...tolong doakan dia selamat pun dh cukup :)

@ Pinky Aina : ??? ??? ??? :O

 

Hani El Zahra Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review