Perlu Ke Bercerai? (o_O)

ditaip oleh Hani El Zahra at 9:29 PTG

Tujuan entri ini ditulis bukan untuk mengaibkan sesiapa. Watak-watak juga dirahsiakan (ngeh ngeh ngeh) Semua ni berlaku gara-gara satu aplikasi chatting yang menggunakan 3D avatar.

Apa nama aplikasi tu? Hmm...tak perlu kot. Biarlah rahsia. Lalala....

Kebanyakkan players aplikasi tu adalah remaja, dewasa, termasuk golongan atuk & nenek. Tak percaya? Betul! Tapi selalunya yang berpangkat atuk & nenek tu orang overseas lah.

Yang tak best tu, apabila golongan yang berumahtangga sampai bergaduh-gaduh sebab masing-masing terjumpa orang lain pula melalui aplikasi tu. Ada yang sampai mengaibkan pasangan masing-masing & ada juga yang sampai hendak bercerai-berai hanya kerana terjatuh cinta dek avatar yang handsome & cun melecun tu.

Opppsss! Alahai...

My personal point of view, kalau dah kahwin tak perlu kot main benda macam ni. (Kalau tak kahwin lagi macam saya takpa...muahahahaha!) Banyak sangat kes yang kurang sedap didengar. Lebih baik spend masa dengan pasangan & anak-anak. Berbincang baik-baik & tak payahlah merobohkan masjid semata-mata sebab cinta Internet.

Lagipun kita tak tahu dengan siapa sebenarnya kita berchatting tu. Entah-entah...


Ngeri kan?


Klik LIKE atau SHARE jika anda suka entri ini. Please help me to spread the words.

2 000 orang comel komen sini:

leakedknowledge berkata...

kekekeke kusyuk tol kucing tu..apa la yg dtengok beliau itu..huhu


http://encikcopypaste.blogspot.com

Hani El Zahra berkata...

hihihi...agak2? XD

 

Hani El Zahra Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review