Tolong Kami Bantu Kami :3

ditaip oleh Hani El Zahra at 10:31 PTG

Meow...

Hai...nama saya Montelo. Saya dahulu adalah seekor anak kucing yang ditinggalkan di tepi longkang bersama adik saya. Saya telah diselamatkan oleh seorang amoi yang menjaga saya selama beberapa minggu & kemudian diserahkan kepada tuan saya sekarang. Malangnya adik saya pergi dahulu *sobs sobs*. Kini saya tinggal di sini dengan beberapa ekor kucing lain.

Saya ingin meminta jasa baik anda semua untuk membantu rakan-rakan saya di luar saya yang kurang bernasib baik terutama sekali yang masih belum mempunyai tempat tinggal. Harapan saya supaya mereka tidak dihapuskan. Nyawa mereka juga berharga & mereka hanya ingin menumpang hidup di dunia ini.

Anda semua baik hati kan? Kan? Oleh itu, bantulah kawan-kawan saya supaya hak mereka untuk hidup di dunia ini tidak dipandang remeh. Malangnya kami tidak boleh berkata-kata. Hanya anda yang boleh membantu melindungi & memperjuangkan hak kami! Pwease...pwease...pwease...

Anda boleh membantu kami dengan mengisi SURVEY ini. Tak lama pun, sekejap saja. Hanya 5 minit diperlukan untuk membantu beribu-ribu kawan-kawan saya di luar sana. Semoga Tuhan merahmati hidup anda yang membantu kami. Amin...


Saya sudah isi. Anda?


Klik LIKE atau SHARE jika anda suka entri ini. Please help me to spread the words.

8 000 orang comel komen sini:

♥ cik apple ♥ berkata...

suka laa tgk mata kucing niee... comel tw.. rasa mcm nk curi jerr.. meoowww :)


http://findmesunshine.blogspot.com/2012/06/laman-sosial.html

babycomel berkata...

baby takut dgn kucing.. takut bila kucing dtg dekat

Hani El Zahra berkata...

Montelo: erk...cik apple nk curik mata saya? mesti nak wat air mata kucing ni kan? lariiiiiii!

awww...x yah takut baby...anggap ja mcm teddy bear =^_^=

Atiqah Wadiah berkata...

comelnye..tetiba t'igt kucing sy yg dh mati..kucing pungut jgk...ktorg bela..then,dh mati..sobss :"(

Hani El Zahra berkata...

awww...takpa la...jasad dia dh mati tapi dia sentiasa dalam hati Atiqah kan? *peluk*

masyiFadz berkata...

comelnya kucing nei...sgt suka ng kucing lah, cuma xdpt nak bela cz doc x bg...huuuu....hani, sy follow blog awk tau...t jmput2 lah menjengh d blog sy keyh

Hani El Zahra berkata...

thanks masyi...hani follow masyi jugak ^_^

masyiFadz berkata...

orait...thanks to...

 

Hani El Zahra Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review