Deko Rumah Mesra Kucing =^_^=

ditaip oleh Hani El Zahra at 5:45 PTG

Anda semua mesti ada rumah idaman kan? Same goes with me, cuma belum ada rezeki *sobs sobs*. Tapi my dream house lain sikit tau. I want my dream house to be cat-friendly. Tengok gambar-gambar kat bawah ni.


Meriah kan? Sekali pandang macam rumah hamster pula. Warna-warna tu kot colourful sangat. Mesti happy kucing-kucing kat rumah ni kalau dapat duduk rumah macam dalam gambar-gambar ni. InsyaALLAH kalau ada rezeki. Wuwuwuwuwuwu...


Klik LIKE atau SHARE jika anda suka entri ini. Please help me to spread the words.

3 000 orang comel komen sini:

FaLya berkata...

comelnya...saya suka,saya suka!

Nong Andy berkata...

aku suka kucing tapi dia tidak.. jadi biarlah macam ni saja haha..

*gambar tu memang nampak best. tentu gumbira kucing2 sekelian kalau ada rumah mesra kucen mcm tu :D

Hani El Zahra berkata...

itu la..mcm best je tgk kucing2 lari2 panjat2...rumah yg cat-friendly ni byk kt US & Jepun...kat Malaysia tak tau la ada ke tak...

 

Hani El Zahra Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review