Petknode: Esok Hari Penentuan!

ditaip oleh Hani El Zahra at 10:58 PTG


Any animal lover here? Kalau anda pencinta haiwan, you might have heard about this Petknode massacre yang terjadi semasa cuti hari raya Aidilfitri tahun lepas. These 2 idiots didakwa di mahkamah & esok adalah hari penentuan hukuman yang bakal dijatuhkan ke atas these 2 idiots yang sangat-sangat zalim! Dah bunuh kucing pun boleh sengih lagi huh?

For those yang never heard about this, you might want to check THIS & boleh baca apa yang dikelentong oleh the loyar yang defend these 2 idiots dekat SINI. Kalau dekat, for sure I'll be there but I'm here in Penang. Arrrggghhh!

COME AND GATHER WITH US TO HEAR THE COURT'S RESULT.
VENUE : MAHKAMAH MAJISTRET PETALING JAYA
DATE : 28 JUNE 2012, 9.00 AM.

PUT ON YOUR RED/BLACK ATTIRE AS A SUPPORT TO FIGHT ANIMAL CRUELTY!

I really want to step on their faces & fart! I know I'm harsh so what??? They deserve it! They deserve the worst!

I just hope that Akta Binatang 1953 tu...adoiiiiiiii...pleeeeaaassseee la! Kalau denda RM200 tu, vaksin 5 ekor kucing je lepas. Kalau dah ketinggalan zaman tu, tolonglah pinda & tukar yea. Takkan akta zaman batu tu pun nak pakai lagi? Agak-agaklah. Kalau denda ciput macam tu, tak lama lagi pupus kot haiwan kat Malaysia ni.

Anyone willing to show their supports please do so tomorrow. Let's fight animal cruelty in Malaysia!!!

And for those yang rasa something should be changed for the sake of animal welfare, please do so HERE. Haiwan-haiwan di luar sana perlukan bantuan anda. Please. Kepada sesiapa yang dah isi, thank you so much!



Klik LIKE atau SHARE jika anda suka entri ini. Please help me to spread the words.

0 000 orang comel komen sini:

 

Hani El Zahra Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review